پذیرش طلبه سطح3 رشته مطالعات اسلامی زنان

تاریخ انتشار: 1401/01/17
پذیرش طلبه سطح3 رشته مطالعات اسلامی زنان

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده زن و خانواده، همزمان با شروع ثبت نام داوطلبان متقاضی تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور، پذیرش طلبه خواهر در رشته مطالعات اسلامی زنان پژوهشکده زن و خانواده برای سال تحصیلی 1402- ۱۴01 نیز از 15 فروردین ‌ماه آغاز و تا 31 اردیبهشت 1401 ادامه دارد.

غلامرضا پریمی، مسئول اداره خدمات آموزشی پژوهشکده، ضمن اعلام این مطلب گفت: شیوه تحصیل در مقطع سطح 3 رشته مطالعات اسلامی زنان به صورت حضوری و تمام وقت خواهد بود و سنجش داوطلبان از طریق شرکت در آزمون کتبی 17 تیر1401 و مصاحبه علمی انجام خواهد شد. علاقه مندان می توانند جهت دریافت دفترچه راهنمای پذیرش، و نام نویسی به پایگاه اطلاع رسانی مرکز مدیریت حوزه­ های خواهران به آدرس paziresh.whc.ir دربازه زمانی تعیین شده مراجعه نمایند.

وی همچنین یادآور شد: طلاب در این دوره، علاوه بر ارتقاء سطح علمی فقه، اصول فقه، عقاید و تفسیر به میزان« 30 واحد عمومی»، با مجموعه ای از مباحث مرتبط با حوزه مطالعات زنان به میزان «64  واحد تخصصی » از منظر اسلام آشنا و توانایی پاسخگویی به نیازهای مربوط و تحقیق در حد تحلیل و بررسی تطبیقی با مکاتب غرب را پیدا می­کنند. و در انتهای دوره بعد از گذراندن «8 واحد آموزشی مهارت­های پژوهشگری » موفق به دریافت دانشنامه این رشته می­شوند.

مسئول اداره خدمات آموزشی پژوهشکده در ادامه افزود: داوطلبان تحصیل در این رشته، از طریق تماس تلفنی و شبکه اجتماعی پیام رسان ایتا و یا در صورت نیاز به صورت حضوری همراه با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، می­توانند به اداره خدمات آموزشی مراجعه، سوالات خود را مطرح نمایند و ثبت نام خود را به سرانجام برسانند.

تلفن 02532144616 و 02532144665 جهت پاسخگویی و راهنمایی بیشتر و شماره مجازی آموزش 09011067477 در پیام رسان ایتا با آی دی @amozeshwrc اعلام می گردد.

وی در پایان ضمن تاکید براینکه مهلت نام­نویسی رشته فوق همچون سایر رشته­های حوزوی از 15 فروردین ماه تا 31 اردیبهشت ماه خواهد بود، افزود: از داوطلبان محترم انتظار می­رود به موارد ذیل توجه کافی داشته باشند:

1. مطالعه دقیق مندرجات دفترچه راهنمای پذیرش قبل از ثبت نام؛

2. بازیابی نام پژوهشکده و رشته مطالعات اسلامی زنان با مراجعه به فهرست مدارس علميه قبل از خرید کارت ثبت نام؛

3.خرید کارت ثبت نام به صورت اینترنتی؛

4. جهت ثبت نام يا ويرايش اطلاعات از مرورگر فايرفاكس استفاده نماييد.(دريافت مرورگر فايرفاكس)؛

5. مطالعه دقیق منابع آزمون کتبی و آزمون شفاهی ( مصاحبه) مندرج در صفحه 8 و 9 دفترچه راهنمای پذیرش مقطع سطح3.

لینک ثبت نام داوطلبان رشته مطالعات اسلامی زنان

برای دریافت دفترچه های راهنمای پذیرش کلیک فرمایید