پذیرش مقطع عالی سطح3 رشته مطالعات اسلامی زنان

تاریخ انتشار: 1401/12/11
پذیرش مقطع عالی سطح3 رشته مطالعات اسلامی زنان

پذیرش طلبه سطح3 رشته مطالعات اسلامی زنان در پژوهشکده زن و خانواده برای سال تحصیلی 1403-1402
 پژوهشکده زن و خانواده از بین خواهران واجد شرائط، طلبه سطح3 رشته مطالعات اسلامی زنان می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده زن و خانواده، مسئول اداره خدمات آموزشی پژوهشکده با اعلام این خبراظهار داشت: همزمان با آغاز پذیرش داوطلبان حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور از 29 بهمن ‌ماه 1401، پذیرش طلبه خواهر در پژوهشکده زن و خانواده برای سال تحصیلی 1403- 1402 نیز انجام خواهد شد.
غلامرضا پریمی با بیان اینکه ثبت‌نام متقاضیان این رشته تا 31 اردیبهشت ماه 1401 ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: شیوه تحصیل در مقطع سطح3 رشته مطالعات اسلامی زنان حضوری و به صورت تمام وقت خواهد بود و سنجش داوطلبان از طریق آزمون ورودی و مصاحبه علمی که متعاقبا زمان دقیق آن اعلام می گردد انجام خواهد پذیرفت.
ایشان با بیان مزیت های مختلف تحصیل و امکانات عالی کتابخانه ای و بانک اطلاعات تخصصی حوزه زن و خانواده در این پژوهشکده، تصریح کرد:  بهره مندی از اساتید خبره و متخصصص حوزه زن و خانواده، آموزش پژوهش محور، شرکت رایگان در دوره های آزاد پژوهشکده، برگزاری نشست ها و کرسی های هم اندیشی، مشاوره های علمی – تحصیلی و تربیتی، برپایی کلاسهای فوق برنامه روش تحقیق، کارگاه مقاله نویسی و ... ، از دیگر مزیت ها و فعالیت‌های این حوزه در طول تحصیل خواهد بود.
وی  همچنین یادآور شد: طلاب این دوره، علاوه بر ارتقاء سطح علمی فقه، اصول فقه، عقاید و تفسیر به میزان« 30 واحد عمومی» ، با مجموعه ای از مباحث مرتبط با حوزه مطالعات زنان به میزان « 64 واحد تخصصی » از منظر اسلام آشنا و توانایی پاسخگویی به نیازهای مربوط و تحقیق در حد تحلیل و بررسی تطبیقی با مکاتب غرب را پیدا می کنند. و در انتهای دوره بعد از گذراندن « 8 واحد آموزشی مهارت های پژوهشگری » موفق به دریافت دانشنامه این رشته خواهند شد.
مسئول آموزش پژوهشکده زن و خانواده در ادامه  با اشاره به اینکه داوطلبان می‌توانند به دو شیوه حضوری و مجازی ثبت نام کنند،گفت: علاقه‎مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از تاریخ اول اسفند 1401 با مراجعه  به سایت سنجش و پذیرش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، دفترچه‌ راهنمای پذیرش سطح3 را دریافت و مطالعه کرده، سپس از طریق نشانی الکترونیکی http://paziresh.whc.ir  ثبت نام خود را به صورت غیر حضوری و یا حضوری به اداره آموزش  پژوهشکده زن و خانواده مراجعه و ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
پریمی در پایان افزود: داوطلبان می توانند برای راهنمایی بیشتر و یا دریافت پاسخ سوالات خود از طریق تماس با شماره 02532603357 داخلی 4616 و 4617 و یا مکاتبه با شماره مجازی آموزش 09011067477 در ایتاء و یا به صورت حضوری با مراجعه به اداره خدمات آموزشی پژوهشکده کسب اطلاع نمایند.