به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات زن و خانواده، 31 عنوان کتاب تخصصی در حوزه زن و خانواده، 48 شماره از دو ماهنامه علمی، فرهنگی و اجتماعی زنان(حوراء)، 3 شماره از دو فصلنامه علمی- تخصصی مطالعات جنسیت و خانواده، 13 عنوان بیانیه، سه عنوان لوح نرم افزار از انتشارات این مرکز در معرض دید عموم قرار گرفت.
کتاب «جنسیت و زبان قرآن» نوشته حجت الاسلام مجید دهقان و دو فصلنامه علمی- تخصصی مطالعات جنسیت و خانواده از تازهترین آثار علمی پژوهشی انتشارات مرکز تحقیقات زن و خانواده در نمایشگاه بین المللی کتاب امسال بود.
کتاب های «درآمدی بر نظام شخصیت زن در اسلام» نوشته حجج اسلام و المسلمین محمد رضا زیبایی نژاد و محمد تقی سبحانی، «جنسیت و زبان قرآن» نوشته حجت الاسلام مجید دهقان، زن در اسلام 1 و 2 نوشته سرکار خانم علاسوند، کتاب آموزشی «مقابله با خشونت خانگی علیه زنان» تالیف محمدتقی تبیک و محمدرضا سالاری فر، «جایگاه خانواده و جنسیت در نظام تربیت رسمی» نوشته حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا زیبایی نژاد، «فمینیسم؛ تاریخچه، نظریات، گرایش ها و نقد» نوشته نرجس رودگر از پرفروش ترین آثار انتشارات مرکز تحقیقات زن و خانواده در نمایشگاه بین المللی کتاب امسال بوده است.
شایان ذکر است، کلیه آثار مرکز تحقیقات زن و خانواده با حداقل 25 درصد تخفیف و تخفیفات ویژه علاوه بر غرفه مستقل این مرکز در سالن3، راهرو 2، غرفه شماره 53، انتشارات مرکز تحقیقات زن و خانواده نیز در سالن 1، راهروی 4، غرفه انتشارات هاجر نیز به علاقه مندان عرضه می شود.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «فردا برای خواندن دیر است...» تا ۲۵ اردیبهشت ماه در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب به کار خود ادامه می دهد.