به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات زن و خانواده، حجت الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی در نشست علمی «دین، خانواده و تحولات اجتماعی» که به همت مرکز تحقیقات زن و خانواده در قم برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: در نظام روحانیت شیعی، هیچ محدودیت علمی برای بانوان در هیچ دوره ای وجود نداشته و آنها می توانند در تمامی رشته های علوم اسلامی به تحصیل و تحقیق بپردازند که شاهد آن وجود هزاران بانوی اندیشمند شیعی در علوم مختلف اسلامی است.
ایشان با اشاره به حضور بانوان در عرصه های تبلیغی، آموزشی و فرهنگی و اثرگذاری در جامعه، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد مدارس دینی خواهران در سراسر کشور 490 مدرسه علمیه است که تعداد آنها کمتر از مدارس علمیه برادران نبوده و بیش از 90 هزار طلبه خواهر در این مدارس در رشته ها و سطوح مختلف مشغول به تحصیل هستند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی شرایط بسیار مناسبی برای تحصیل بانوان در حوزه های علمیه و دیگر مراکز علمی و آموزشی بوجود آمده است، تصریح کرد: این غنای علمی سبب شده تا بانوان در سطوح مختلف تحصیلی دیگر بانوان به خوبی اثرگذار باشند.
ایشان نسبت به همگرایی ادیان ابراهیمی در تحقق ارزشهای الهی و انسانی با حضور اسقف پالیا و دیگر شخصیت ها در کشورمان اظهار امیدواری کرد و گفت: امیداریم برگزاری این نشست های مشترک سبب شود تا غبارهای بوجود آمده در ساحت اندیشه های ناب دینی زدوده شود و هرچه بیشتر زمینه انجام کارهای مشترک بزرگی که خداوند بر عهده همه ما گذاشته است، فراهم شود.
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه ادیان ابراهیمی و توحیدی نقاط مشترک بسیاری برای نجات انسانها از دردها و رنج ها داشته و باید در این جهت بسیار تلاش کنند، گفت: موضوع بسیار مهم خانواده، از جمله مسایل و دغدغه های مشترک جامعه بشریت است که در این راستا دارای نقاط مشترک بسیاری هستیم که قابل تعامل است.
ایشان در پایان با بیان اینکه منش و دستورات نبی مکرم اسلام(ص) و حضرت عیسی بن مریم(ع) می تواند در این عرصه، الگو و دستورالعمل برای تمام انسانها باشد، تصریح کرد: حوزه های علمیه آمادگی برگزاری نشست های مشترک و همکاری های گسترده در عرصه های مختلف در جهت دستیابی به صلح، امنیت، سلامتی و ارتقای ارزش های انسانی را با واتیکان دارد.