جستجو فارسی / English

وزیر خانواده واتیکان: وضعیت خانواده در غرب اصلا مطلوب نیست / باید با تفکر فردگرایی در جهان مقابله کنیم

تاریخ انتشار: 1395/03/26     
وزیر خانواده واتیکان: وضعیت خانواده در غرب اصلا مطلوب نیست / باید با تفکر فردگرایی در جهان مقابله کنیم
وزیر خانواده واتیکان در نشست علمی «دین، خانواده و تحولات اجتماعی» بر ضرورت مقابله با تفکر فردگرایی در جهان تاکید کرد و گفت: امروز وضعیت خانواده در غرب اصلا مطلوب نیست و این معضل به یکی از بزرگترین بحران های تاریخ بشریت تبدیل شده است.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات زن و خانواده، اسقف اعظم وینچنزو پالیا وزیر خانواده واتیکان در نشست علمی «دین، خانواده و تحولات اجتماعی» که از سوی مرکز تحقیقات زن و خانواده روز سه شنبه در قم برگزار شد، ضمن ابراز خشنودی از برگزاری این نشست علمی مشترک در جهت صلح و همگرایی در جهان، خاطرنشان کرد: سفر من به شهر مقدس قم یک سفر ایمانی است که در عمق فرهنگ ملت ها ریشه دارد و از این جهت خدا را بسیار شاکرم.

ایشان با بیان اینکه شیعه مکتب انسان سازی است که انسان را به سمت ایمان و نیکی رهنمون شده و به داشتن دنیایی بهتر و انسانی تر کمک می کند، اظهار داشت: رابطه میان اسلام و مسیحیت بسیار قدیمی است و دغدغه های مشترک بسیاری در رابطه با خانواده میان ما وجود دارد.

وزیر خانواده واتیکان با بیان اینکه هر زن و مردی در دنیا خواهان خانواده است و وضعیت کنونی خانواده در غرب اصلا مطلوب نیست و به یکی از بزرگترین بحران های تاریخ بشریت تبدیل شده است، تصریح کرد: در قرن اخیر تفکرات مارکسیست و لیبرالیست ضربات جدی به کانون خانواده داشته و متاسفانه موج منفی دیگری علیه بنیان خانواده در جریان است که به تعبیر برخی فلاسفه فرانسوی دومین انقلاب فردگرایانه در حال وقوع است.

ایشان در ادامه افزود: فردگرایی نه تنها انسان ها را تسلیم خود می کند، بلکه نهادهای اجتماعی و حکومتی را نیز به سمت خود کشیده و فردگرایی بت و خداوند انسان ها می شود که این معضل نه تنها خانواده، بلکه تمامی جوامع را تهدید می کند و حکومت های قدرتمندتر و منافع برخی دولت ها بر حکومت های ضعیف تر و منافع دیگران حاکم می شود.

اسقف پالیا بر ضرورت ارایه راهکارهای جدید برای ایجاد ارتباط با جوانان و القای ضرورت خانواده ها به آنها تاکید کرد و گفت: متاسفانه تفکر فردگرایی که در جهان در حال گسترش است باعث شده تا افراد بیشتری به دنبال زندگی مجردی باشند و آن ها «من» را بهتر «ما» می دانند و خوشبختی و سعادت را در این تفکر دنبال می کنند.

ایشان با بیان اینکه در کتاب های مقدس ادیان، خداوند متعال از همان ابتدای خلقت بر ازدواج و تشکیل خانواده تاکید کرده است، اظهار داشت: امروز باید ابعاد جدید فرهنگی و دینی را برای رفع این معضل در نظر گرفته و نیاز است که انسان ها نگاه وسیع تری به مفهوم خانواده داشته باشند و با نسبی گرایی اخلاقی و نظریه مساوات جنسی زن و مرد مقابله کنیم.

وزیر خانواده واتیکان لزوم اتحاد و همکاری تشیع و کاتولیک برای خدمت به جامعه بشری و احیای دین درجامعه را مورد توجه قرار داد و گفت: با این اتحاد و ائتلاف می توانیم هرچه بیشتر به حل مشکلات انسان ها کمک کرده و در میان درگیری های فرهنگی که بر اثر فردگرایی در جامعه حاکم شده است، باید به تفکر خانواده گرایی بها داده و آن را احیا کنیم.

ایشان با بیان اینکه صلح از تجربه زندگی خانوادگی آغاز می شود و زبانی است که انسان باید آن را از کودکی و در خانواده فرا بگیرد تا در بزرگسالی راحت تر با زبان صلح تکلم کند، گفت: فرهنگ خانواده‌ای که به صلح منتهی می‌شود، می‌تواند ناجی بشریت باشد و باید در این راه گام برداریم.

اسقف پالیا در پایان تصریح کرد: شما که در ایران در بافتن فرش استاد، صبور و ماهر هستید، قطعاً می توانید کمک زیادی به جامعه بشری کرده و فرش زیبای بشری را با مهارت و رنگ‌های مختلف ببافید تا دنیای زیباتری داشته باشیم و می‌توانید به غربی ها صبر و استقامت مورد نیاز برای بافتن فرش زیبا برای زندگی بشریت را نشان دهید.

اشتراک گذاری:
نظرات
اطلاعات تماس

مرکز قم: بلوار غدیر ، کوچه 10 ، پلاک 5
 تلفـن:  58-32603357 (025)
 فکس:  32602879 (025)
دفتر تهران: بلوار کشاورز ، خ نادری ، ک حجت دوست ، پ 56
 تلفـن:  88983944 (021)
 فکس:  88983944 (021)
دسترسی سریع

سامانه آموزش مجازی
کتابخانه
بانک محتوای علمی
کتابخانه دیجیتال
فصلنامه مطالعات جنسیت و خانواده
شبکه های اجتماعی

ایتا بله آپارات