جستجو فارسی / English

سومین مرحله از دوره آموزشی تربیت مربی پژوهشی حوزه های علمیه خواهران آغاز شد

تاریخ انتشار: 1396/02/03     
سومین مرحله از دوره آموزشی تربیت مربی پژوهشی حوزه های علمیه خواهران آغاز شد
سومین مرحله از دوره آموزشی تربیت مربی پژوهشی ویژه برخی از اساتید مراکز حوزوی خواهران سراسر کشور در قم آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات زن و خانواده، حجت الاسلام و المسلمین حصاری معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در مراسم افتتاحیه سومین مرحله از دوره آموزشی تربیت مربی پژوهشی با بیان اینکه دوره طرح تربیت مربی پژوهشی تفاوت اساسی با سایر دوره های توجیهی دارد، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این دوره ها، بهره مندی از توان و ظرفیت علمی دانش پژوهان شرکت کننده در این دوره ها به عنوان محور کار فنی پژوهشی در استان های سراسر کشور است. 
وی با بیان اینکه به دلیل فقر فنی و روشی در امر پژوهش در سال های گذشته توفیق چندانی در این عرصه در حوزه های علمیه خواهران نداشته ایم، تصریح کرد: برخی خواهران طلبه به دلیل نگرانی از کار پژوهشی در این جهت گام برنمی دارند، در حالی که پژوهش در میان خواهران طلبه باید به یک فرهنگ تبدیل شود.
حجت الاسلام و المسلمین حصاری از خریداری تمامی نسخه های چاپ نخست کتاب ها و آثار پژوهشی خواهران طلبه و ارسال آن به مدارس علمیه خواهران سراسر کشور خبر داد و گفت: به دلیل افزایش آثار تولیدی خواهران طلبه و حضور پررنگ ایشان در جشنواره های گوناگون به ویژه کتاب سال حوزه، این ترس و نگرانی از کارهای پژوهشی بسیار کمتر شده است.
وی با بیان اینکه در امر پژوهش در حوزه های علمیه خواهران از سیستم علمی و فنی مناسبی برخوردار نبوده ایم، اهمیت برگزاری دوره تربیت مربی پژوهشی را مورد توجه قرار داد و گفت: اساتید روش تحقیق نباید مهارت ها را با یکدیگر جمع کرده و به جای اینکه مباحث را شیرین و روان کنند، کار را آنقدر بزرگ جلوه داده اند که فراگیران را به وحشت می اندازد.
معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران مهارت های اصلی تحقیق را حداکثر 20 عنوان مهارت محوری دانست و گفت: مربیان پژوهشی باید مراحل انجام کار و کسب مهارت را به خوبی به فراگیران آموخته و ضمن شناخت حوزه ها و حیطه های گوناگون، با خواهران طلبه در مدارس علمیه بسیار تمرین نماید تا آنها حقیقتا مشغول به تولید علم و بازآفرینی علمی باشند.
وی با بیان اینکه نباید تصور کنیم که پژوهشگری فقط کار علمای بزرگی است که تراز علمی بالایی دارند، خاطرنشان کرد: آثار علما و محققان پس از گذشت دهه ها تحقیق و پژوهشگری با آثار ایشان در جوانی بسیار متفاوت است و پژوهشگران جوان به آرامی به سمت ترازهای بالاتر علمی قدم برمی دارند.

شایان ذکر است معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران با همکاری مرکز تحقیقات زن و خانواده سومین مرحله از دوره آموزشی تربیت مربی پژوهشی، در دو گروه آموزشی و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر از دوم الی چهارم اردیبهشت ماه سال جاری برای برخی از اساتید مدارس علمیه خواهران سراسر کشور برگزار می کند.
 

اشتراک گذاری:
نظرات
اطلاعات تماس

مرکز قم: بلوار غدیر ، کوچه 10 ، پلاک 5
 تلفـن:  58-32603357 (025)
 فکس:  32602879 (025)
دفتر تهران: بلوار کشاورز ، خ نادری ، ک حجت دوست ، پ 56
 تلفـن:  88983944 (021)
 فکس:  88983944 (021)
دسترسی سریع

فروشگاه اینترنتی
سامانه آموزش مجازی
کتابخانه
بانک محتوای علمی
کتابخانه دیجیتال
فصلنامه مطالعات جنسیت‌وخانواده
شبکه های اجتماعی

ایتا بله آپارات