نشست عمومي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان با موضوع «آسيب شناسي مديريت مسائل زنان» برگزارشد.
حجت الاسلام مهدي سجادي امين، عضو هيئت علمي دفتر، در اين نشست به بحث از فرهنگ و مديريت فرهنگي پرداخت. وي با خاطرنشان کردن شرايط کنوني جامعة امروز، ضمن ضروري دانستن برخورداري مديران از دانش مديريت، بهرهگيري آنان از ساير حوزههاي علمي همچون روانشناسي، جامعه شناسي، اصول تعليم و تربيت و آشنايي با مقولات مهم فلسفه، تاريخ، هنر و ادبيات را مهم عنوان کرد.
عضو هيئت علمي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان، گستردگي و حساسيت قلمرو عمل؛ تغيير پذيري فرهنگ و تهديدهاي محيطي را از دشواريهاي مديريت فرهنگي برشمرد و افزود: توجه به مسائل زنان، با در نظر داشتن تاثيرگذاري زنان بر خانواده و جامعه امري ضروري به نظر مي رسد. وي بر بررسي مشکلات زنان توسط نهادهاي دولتي و غيردولتي، به دور از شعار زدگي و عوام فريبي تأکيد نمود و افزود در شرايطي که با: 1. افزايش زنان تحصيلکرده و بالارفتن سطح انتظارات آنان؛ 2 - افزايش حضور اجتماعي زنان 3. نفوذ سازمانهاي بينالمللي مواجه هستيم مديريت مسائل زنان دشواري مضاعفي مييابد.
کارشناس مطالعات زنان، اندازهگيري فاصله کنوني را با نقطه ايدهآل و بررسي فعاليتهاي صورتگرفته را براي رسيدن به نقطه مطلوب امري لازم و کارآمدي مديريت در مسائل زنان را منوط به رعايت نکاتي از قبيل: پرهيز از شعارزدگي در برنامهريزي حوزههاي مربوط به زنان؛ استخراج آمار مورد نياز در حوزههاي مرتبط با زنان و قدرت تشخيص و پيش بيني دانست.
سجادي امين در پايان، فقدان گروههاي کارشناسي و مشاوران علمي در کنار نهادهاي برنامهريز و عدم ارتباط لازم ميان نهادهاي مختلف کارشناسي همراه با ضعف برخي از مديران در تحليل و پيگيري مسائل زنان را از آسيب هاي مديريت مسائل زنان دانست و افزود: سياسي شدن فضاي برنامه ريزي؛ ابهام در مرجعيت اصلي فرهنگ کشور و ضعف در پيوند حوزه دين و حوزه کارشناسي علت اصلي فرسوده شدن توانها است. در پايان از سيزده سال فعاليت کارشناسي دکتر کرمي در تهيه کتب و منابع تخصصيکتابخانه دفترمطالعات زنان و همچنين از خانم محمدي مسئول کتابخانه، تقدير به عمل آمد.