به گزارش روابط عمومي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان، اين ديدار با حضور سردار نقدي، رئيس سازمان بسيج مستضعفين، حجتالاسلام و المسلمين زيبايينژاد، مسئول دفتر مطالعات و تحقيقات زنان و جمعي از مسئولين طرح شجرة طيبه صالحين در دفتر مطالعات و تحقيقات زنان صورت گرفت.
در اين جلسه سردار نقدي ساماندهي امر آموزش نيروهاي بسيجي از لحاظ عقيدتي و اخلاقي را امري مهم قلمداد کرد و با اشاره به چگونگي شکلگيري شجرة طيبه صالحين و نحوه فعاليت آن گفت: اين طرح، آموزش و تعليم و تربيت نيروهاي بسيجي را در کل کشور براي تمامي سطوح و اقشار بهعهده دارد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين ضمن اشاره به ظرفيت بالاي بسيج جامعه زنان بهعنوان گروه هدف، منضبط بودن و حميّت بالاي تشکيلاتي را از شاخصههاي جامعه زنان برشمرد و افزود، در کنار سرفصلهاي عمومي اين دورهها، جهت پاسخگويي به نيازهاي خاص اين قشر محتاج يک مرجعيت تخصصي در حوزة مسائل زنان هستيم تا بتواند پشتوانة علمي و محتوايي اين طرح باشد. وي در ادامه تأکيد کرد، تغذية ديني و محتوايي چنين شبکة عظيم اجتماعي ماية برکت در ترسيم الگوي درست از شخصيت زن مسلمان و ولايت مدار خواهد بود.
در ادامه اين ديدار حجت الاسلام والمسلمين زيبايينژاد، ضمن معرفي فعاليتهاي دفتر مطالعات، ترسيم سير مشخص براي اين طرح را از نکات الزامي دانست و افزود، بايد پيشاپيش چارچوب کار، يعني ترويجي يا پژوهشي بودن اين دوره براي نيروهاي تحت آموزش تعريف شود تا چشمانداز روشني از کار وجود داشته باشد.
کارشناس دفتر مطالعات و تحقيقات زنان، مديريت انگيزه را از ديگر ملزومات اجراي چنين طرحيهائي دانست و اظهار داشت: براي بالابردن انگيزه بايد حس در صحنة عمل بودن را تقويت کرد. وي عدم ثبات در بعضي از بخشهاي بسيج مانند بسيج دانشجويي و نبود نگاه تخصصي در سطوح بالادستي را از اشکالات پيش رو در اجرا دانست.