در اين مجموعه، مهمترين مسائل مربوط به راهکارهاي برقراري روابط سالم و سازنده در خانواده بررسي شدهاند؛ راهکارهايي نظير؛ عوامل تحکيم خانواده و زندگي سالم زوجها، ارتباط مطلوب همسران، جاذبهها و دافعهها، حقوق متقابل و اصول کلي رابطه بين والدين و فرزندان، مادربزرگها و پدربزرگها و ديگر اعضاي خانواده.
به عقيده نويسنده، برخورداري از پرورش سالم در خانواده که نخستين پايگاه تربيتي است، به فرد اين فرصت را ميدهد که در اجتماع موفق و قابل احترام باشد. خانواده محل آسايش و آرامش و آبراه کوچکي است که فرد را به اقيانوس جامعه پيوند ميدهد. پدر و مادري که در تربيت فرزندان به گونهاي يکپارچه عمل ميکنند و انتظاراتي تقريبا يکسان و مشخص دارند، فرزندان را در يک مرکز مديريت واحد قرار ميدهند.
در بخشي از اين کتاب چنين آمده است: «خانواده بايد وقت کافي در اختيار فرزندان بگذارد و با آنها به گفتوگوهاي سالم و سازنده بپردازد و از ديدگاههاي آنان بهره گيرد؛ زيرا فرزندان داراي فکر و عقيدهاند و بايد به باورهاي آنان نيز احترام گذاشت و با آنان رفتاري عادلانه داشت. والدين بايد خانه را محلي امن و پناهگاهي مستحکم براي فرزندان کنند و به يکديگر احترام بگذارند. در حضور آنان به مشاجره نپردازند و عيبهاي يکديگر را بازگو نکنند. هرگز در حضور ديگران، به ويژه همسالان به پند و اندرز دادن آنان نپردازند. همچنين سخني به آنها نگويند که خود بدان عمل نميکنند. والدين بايد مسووليتهاي مختلف زندگي را به فرزندان خود واگذار کنند تا اهل انديشه، کار و سازندگي شوند. همچنين بايد به فرزندان خود کمک کنند تا درست بينديشند و شوق بهتر شدن، با لياقت بودن، پاکي و عفت در دوستي به وجود بياورند.»
چاپ سيزدهم کتاب «روابط سالم در خانواده» در شمارگان 2000 نسخه، 216 صفحه و بهاي 27000 ريال منتشر و راهي بازار نشر شد.