جستجو فارسی / English

ديدار جمعي از خواهران طلبه تهران از دفتر مطالعات و تحقيقات زنان

تاریخ انتشار: 1391/02/18     
به گزارش روابط عمومي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان، جمعي از خواهران حوزه علميه مشکات تهران ضمن بازديد از دفتر مطالعات و آشنايي با فعاليت‌هاي علمي ـ فرهنگي آن، با مسئول دفتر مطالعات و تحقيقات زنان ديدار کردند

به گزارش روابط عمومي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان، جمعي از خواهران حوزه علميه مشکات تهران ضمن بازديد از دفتر مطالعات و آشنايي با فعاليت‌هاي علمي ـ فرهنگي آن، با مسئول دفتر مطالعات و تحقيقات زنان ديدار کردند.

 

 

در اين ديدار حجت‌الاسلام والمسلمين زيبايي‌ن‍ژاد با اشاره به اهميت تحصيل علوم اسلامي در حوزه گفت: اسلام به دنبال ايجاد گفتمان است و بايد تلاش کرد تا آن را در جامعيت خودش فهم کنيم. شکل‌گيري گفتمان الهي در يک جامعه مستلزم تغيير در التزام به احکام شرعي و مناسبات فردي و اجتماعي خواهد بود.
وي با اشاره به نظام فکري و گفتماني مسلط بر جامعه افزود: امروز شاهد تسلط ادبيات فردگرايي در عرصة ارزش‌ها و انديشه و جامعه نخبگاني و عمومي کشور هستيم. در دو دهة اخير از سؤالات و مباحث بيان‌شده در جامعه مي‌توان پي به شکل‌گيري ارز‌ش‌هاي جديدي در آن برد. شاهد هستيم که جامعه به سمت گفتمان برابري، گفتمان ليبرالي جنسيت و مباحثي چون تساوي حقوق زن و مرد سوق يافته است؛ حتي مصوبات قانوني به گونه‌اي شکل مي‌گيرد که به نفع اين گفتمان است.
در چنين فضايي سخن از امر به معروف و نهي از منکر، مصداق دخالت در حريم خصوصي افراد تلقي مي‌شود در حالي که آن در جوامع داراي همبستگي اجتماعي بالا ارزش محسوب مي‌شود.
کارشناس مسائل زنان خاطر نشان کرد: براي کشف عوامل اجتماعي مفاهيم ذهني نيازمند روان‌شناسي اجتماعي هستيم. آن‌گاه که در نظام معنايي جامعه، امر به معروف و نهي از منکر دخالت در امور مردم تلقي مي‌شود به معناي نفوذ گفتمان فردگرايي در تاروپود آن جامعه است.
وي در عين تأکيد بر اصلاح‌ شيوه‌هاي مديريتي به انتقاد از فضاي مدرک‌گرايي در حوزه پرداخت و افزود: نظام واحدي، نظام عالم پروري نخواهد بود؛ زيرا نظام واحدي متناسب با نظام اطلاعاتي بر مبناي زمان محدود است، در حالي که براي تربيت عالم بايد نظام کتابي بر مبناي فهم مطالب طراحي شود.
در پايان اين ديدار مسئول دفتر مطالعات و تحقيقات زنان به سوالات پاسخ داد.

اشتراک گذاری:
نظرات
اطلاعات تماس

مرکز قم: بلوار غدیر ، کوچه 10 ، پلاک 5
 تلفـن:  58-32603357 (025)
 فکس:  32602879 (025)
دفتر تهران: بلوار کشاورز ، خ نادری ، ک حجت دوست ، پ 56
 تلفـن:  88983944 (021)
 فکس:  88983944 (021)
دسترسی سریع

سامانه آموزش مجازی
کتابخانه
بانک محتوای علمی
کتابخانه دیجیتال
فصلنامه مطالعات جنسیت و خانواده
شبکه های اجتماعی

ایتا بله آپارات