جستجو فارسی / English

سه همايش بين‌المللي در حوزه زنان کشورهاي اسلامي

تاریخ انتشار: 1391/02/25     
معاون بين‌الملل مرکز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري از برگزاري سه همايش «بررسي خشونت عليه زنان»، «ميثاق حقوق زن در اسلام» و «نقشه راه تحقق اعلاميه حقوق بشر در رابطه با زنان» در بين اعضاي کشورهاي عضو OIC (سازمان کنفرانس اسلامي) خبر داد.

  گروه اجتماعي: معاون بين‌الملل مرکز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري از برگزاري سه همايش «بررسي خشونت عليه زنان»، «ميثاق حقوق زن در اسلام» و «نقشه راه تحقق اعلاميه حقوق بشر در رابطه با زنان» در بين اعضاي کشورهاي عضو OIC (سازمان کنفرانس اسلامي) خبر داد.

سوسن صفاوردي، معاون بين‌الملل مرکز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري در گفت‌و‌گو با خبرگزاري قرآني ايران(ايکنا)، در تشريح عملکرد مرکز امور زنان در بخش بين‌الملل اظهار کرد: براساس بيانات مقام معظم رهبري که در سه حوزه مفهوم‌سازي، جريان‌سازي و نهادسازي خواستار انجام اقداماتي از سوي اين نهاد بودند، مجموعه‌اي از ديدارها، نشست‌ها، بررسي‌ها و برگزاري همايش‌هاي مختلف را در دستور کار خود قرار داديم.

وي با اشاره به برگزاري سومين اجلاس وزراي امور زنان کشورهاي عضو OIC در ايران، گفت: يکي از بندهاي اعلاميه اين اجلاس برگزاري چهار همايش در حوزه زنان بود که سال گذشته همايش «چهار بانوي برگزيده اديان آسماني» در تهران برگزار شد.

 معاون بين‌الملل مرکز امور زنان و خانواده رياست جمهوري: 
در شخصيت‌هاي اديان الهي الگوهايي را دارم که به واسطه جامع‌الشرايط بودن اگر با زبان زيباي هنر به آنها پرداخته و معرفي شوند، بدون شک مي‌توانند در دنيا حرف اول را بزنند
صفاوردي در ادامه اعلام کرد: سه همايش ديگر شامل «بررسي خشونت عليه زنان»، «ميثاق حقوق زن در اسلام» و «نقشه راه تحقق اعلاميه حقوق بشر در رابطه با زنان» است که در حال حاضر کميته‌هاي تخصصي و علمي آنها تشکيل شده است و در حال رايزني براي برگزاري اين سه همايش هستيم. وي در ادامه سخنان خود به وظيفه سنگين اصحاب رسانه و قلم در زمينه معرفي حضرت زهرا(س) به عنوان الگو براي همه جهانيان، گفت: ما ارزش‌هايي داريم که جهان تشنه آن است. اين واقعيت شعار نيست. متأسفانه در کشور خودمان چنان معطوف به حاشيه‌ها شده‌ايم که از رسالت جهاني که برعهده ما است (و قطعاً بايد روزي پاسخ‌گوي آنها باشيم که چرا از ظرفيت موجود استفاده نکرده‌ايم)، غافل شده‌ايم.

معاون بين‌الملل مرکز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري ادامه داد: در شخصيت حضرت زهرا(س) و شخصيت‌هايي که در اديان الهي مطرح مي‌شود، مثل حضرت مريم(س) و حضرت آسيه(س)، ويژگي‌هايي را مي‌بينيم که در مقاطع مختلف تاريخي جهان تأثيرگذار بوده‌اند.

وي با اشاره به کامل بودن شخصيت‌هاي زنان الهي اظهار کرد: آنها شخصيت‌هاي جامع‌نگري بودند اما شخصيت‌هايي که امروز در جهان مطرح هستند غالباً فقط يک وجه شخصيتي آنها ظرفيت الگو شدن دارد و اگر هنرمند، هنرپيشه، ورزشکار، سياست‌مدار و ... هستند، با بررسي زندگي غالب آنها متوجه مي‌شويد که بسياري از ديگر وجوه زندگي آنها در صورت الگو قرار گرفتن، آسيب‌زا خواهد بود.

صفاوردي تصريح کرد: در شخصيت‌هاي اديان الهي الگوهايي را دارم که به واسطه جامع‌الشرايط بودن اگر با زبان زيباي هنر به آنها پرداخته و معرفي شوند، بي‌شک مي‌توانند در دنيا حرف اول را بزنند؛ چرا که آنها الگوهايي هستند که به لحاظ خانوادگي مهرباني، عطوفت و صميميت را در بين اعضاي خانواده اجرا کرده‌اند. به لحاظ اجتماعي هر گاه نياز بوده حضور موثر داشته‌اند و توانسته‌اند جرياني را بنيانگذاري کنند و در مقابل جريان‌هاي فکري که به انحراف مي‌رفته ايستادگي کنند.

وي با تأکيد بر اينکه نبايد با مسائلي که در موضوع زنان مطرح مي‌شود روبنايي برخورد کرد، گفت: متأسفانه هجمه تبليغات به حدي زياد است و در برخي از مسائل به حدي جذابيت‌هاي کاذب ايجاد مي‌شود که ما به لايه‌هاي زيريني که در نتيجه اجرايي شدن اين جذابيت‌هاي کاذب مي‌تواند به وجود بيايد و آسيب‌هايي که به لايه‌‌هاي اصلي بزند غالباً اهتمام نداريم.
 
http://www.iqna.ir/fa/news_detail.php?ProdID=1006750

اشتراک گذاری:
نظرات
اطلاعات تماس

مرکز قم: بلوار غدیر ، کوچه 10 ، پلاک 5
 تلفـن:  58-32603357 (025)
 فکس:  32602879 (025)
دفتر تهران: بلوار کشاورز ، خ نادری ، ک حجت دوست ، پ 56
 تلفـن:  88983944 (021)
 فکس:  88983944 (021)
دسترسی سریع

فروشگاه اینترنتی
سامانه آموزش مجازی
کتابخانه
بانک محتوای علمی
کتابخانه دیجیتال
فصلنامه مطالعات جنسیت‌وخانواده
شبکه های اجتماعی

ایتا بله آپارات