جستجو فارسی / English

همايش بررسي لايحه حمايت از خانواده در دانشگاه قم

تاریخ انتشار: 1390/10/06     
به گزارش روابط عمومي دفتر مطالعات وتحقيقات زنان، همايش بررسي لايحه حمايت از خانواده از سوي انجمن علمي حقوق دانشگاه قم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين زيبايي‌نژاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دفتر مطالعات وتحقيقات زنان، همايش بررسي لايحه حمايت از خانواده از سوي انجمن علمي حقوق دانشگاه قم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين زيبايي‌نژاد برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمين زيبايي‌نژاد با تأکيد بر ضرورت اصلاح مستمر قوانين بر اساس اقتضائات موجود اظهار داشت: بررسي و اصلاح قوانين بايد در اختيار گروهي از کارشناساني که از لحاظ تخصصي با موضوع درحوزه هاي مختلف مرتبط هستند قرار گيرد تا نگاه صرف حقوقي بوجود نيايد. وي اضافه کرد در بعضي از مواد لايحه، نگاه خرد به خانواده و رويکرد جانبدارنه به نفع يک قشر احساس مي‌شود. نتيجه نداشتن نگاه کلان در برنامه‌ريزي اجتماعي و مقدم داشتن مصالح گروهي يا فردي، آسيب‌هاي اجتماعي و نگراني درخانواده را به دنبال خواهد داشت.
زيبايي‌نژاد گفت: بايد براي رفع معضلات اجتماعي بين رسالت حقوقي و فرهنگي تفکيک قائل بود؛ چراکه بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي تبديل به پرونده قضايي نمي‌شود و راهکار حقوقي ندارد.
مسئول دفتر مطالعات وتحقيقات زنان، روند سکولاري تحولات حقوقي کشور و استفاده گزينشي از فقه در مواردي مانند قانون ارث و حضانت و نيز ناديده‌ گرفتن مصالح اجتماعي را حرکت به سمت مفاهيم فردگرايانه و حقوق برابر برشمرد. از ديدگاه وي، مقيد کردن قوانيني مانند تعدد زوجات نه تنها به تحکيم خانواده کمکي نمي‌کند بلکه باعث ارضاي نيازهاي عاطفي و جنسي ازطريق نامتعارف و نامشروع مي‌شود.
وي با اشاره به تحت فشاربودن نهادهاي کارشناسي در تدوين قوانين توسط برخي گروه‌ها، تأثيرپذيري از اين فشارها را موجب بروز مشکل در برنامه‌ريزي کشور دانست.
درپايان اين نشست حجت‌الاسلام والمسلمين زيبايي‌نژاد به سوالات مطرح شده پاسخ داد.

 

اشتراک گذاری:
نظرات
اطلاعات تماس

مرکز قم: بلوار غدیر ، کوچه 10 ، پلاک 5
 تلفـن:  58-32603357 (025)
 فکس:  32602879 (025)
دفتر تهران: بلوار کشاورز ، خ نادری ، ک حجت دوست ، پ 56
 تلفـن:  88983944 (021)
 فکس:  88983944 (021)
دسترسی سریع

فروشگاه اینترنتی
سامانه آموزش مجازی
کتابخانه
بانک محتوای علمی
کتابخانه دیجیتال
فصلنامه مطالعات جنسیت‌وخانواده
شبکه های اجتماعی

ایتا بله آپارات