به گزارش سرويس علمي- فرهنگي مرکز خبر حوزه، در اين کتاب سخنان حضرت فاطمه(س)، زينبکبري(س) ام کلثوم(س) و سکينه(س) دختران پيامبر (ص) بيان شده و شرح حال کوتاهي از اين بانوان نمونه ارائه شده است.
خطبه دختر پيامبر(ص) در مسجد، اشعار فاطمه زهرا(س) بر مزار پدر، گفت و گوي حضرت صديقه طاهره با اميرالمومنين(ع) سخنراني آن حضرت در بستر بيماري، وصيتنامه، مصحف و دعاهاي حضرت صديقهطاهر(س) از موضوعات مطرح شده در بخش اول اين کتاب ميباشد.
در قسمتي از اين بخش آمده است: فدک باغ و مزرعه بزرگي بود که به يهوديان تعلق داشت و پس از سقوط بلاشرط قلعه خيبر و مطابق نص قرآن اين باغ در اختيار شخص پيامبر(ص) قرار گرفت و آن حضرت اين باغ را فاطمه زهرا (س) بخشيده بودند ولي بعد از رحلت حضرت رسول (ص)، خليفه اول دست تصرف بر آن گذاشت، به اين دليل که پيامبر فرموده است ميراث پيامبران درهم و دينار نيست بلکه خاندان نبوت از گذشتگان خويش علم و فضيلت به ارث ميبرند، اين حديث جعلي کافي بود که در قانون عمومي ميراث، شکست افکند. دختر پيامبر (ص) خود را در استرداد فدک به منظور کمک به مستمندان مسئول ميشمرد از جاي خودش برخاست و گروهي از زنان بنيهاشم دور او را گرفته به مسجد پيغمبر(ص) آمدند و بعد از حمد و ثناي الهي سخن آغاز کرد.
بهتر آن است که مرا بشناسيد من فاطمهام من فاطمه يکتا دختر محمدم، پدرم پيامبر خدا و پيشواي شما بود و در برابر اين قبر که من ايستادهام کسي را ياراي دروغگويي نيست......
آيا بنا گذاشته شده بوديد که اگر محمد (ص) رخت از اين جهان بربندد شما هم دست از آيين وي باز کشيده و به گذشتگان گمراه خويش بازگرديد.
الهي! آن چنان کن که از مرگ نهراسم و آن چنان دار که مرگ را پناه مطمئن و ايمن خويش بشمارم.
بخش دوم اين کتاب اختصاص به زينبکبري(س) دارد.
«صبر زينب، گفت و گو با برادر در شب عاشورا، سخنان حضرت در کربلا، خطبه حضرت در کوفه، گفت و گو با سر برادر، زينب در مجلس ابنزياد، نالههاي زينب در غم برادر» از عناوين اين بخش هستند.
در اين بخش ميخوانيم در شب عاشورا وقتي اشعاري را از برادرش امام حسين(ع) راجع به دنيا شنيد بيتابي کرد، ولي امام حسين (ع) لب به تسلاي خواهر گشود و فرمود:= نگذار که اهريمن ناپاک، بنيان شکيبايي تو را در هم شکند، ميگويند که وي همچنان سربر سينه برادر نهاده قسم خورد: آنچنان برد باري بنمايم که بردباري از جان بردبار من، به ستوه آيد و آن قدر صبر کنم که از دست تحمل من سر به بيصبري گيرد.
بخش سوم کتاب تحت عنوان حضرت امالکلثوم (س) است که عناويني چون در غم عزيزان، خطبه امکلثوم در کوفه و اشعار حضرت خطاب به شهر مدينه، موضوعات اين بخش را تشکيل ميدهند.
بخش چهارم نيز که اختصاص به حضرت سکينه(س) دارد به مباحثي چون روياي سکينه در دمشق و ... پرداخته است.
«کتاب دختران پيامبر(ص) سخن ميگويند» با 128 صفحه و 3000 نسخه با قيمت 1800 تومان توسط انتشارات ياقوت منتشر شده است.
علاقهمندان جهت تهيه اين کتاب ميتوانند به نشاني قم خيابان انقلاب، چهارراه سجاديه، جنب بانک سپه مراجعه کنند و يا با تلفن 7741368-0251 تماس بگيرند.