جستجو فارسی / English

برگزاري نشست تخصصي کارشناسان امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي

تاریخ انتشار: 1387/10/15     
سومين نشست تخصصي کارشناسان امور بانوان ادارات کل تبليغات اسلامي استان ها به منظور تبيين طرح توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، اعلام سياست‌هاي معاونت امور فرهنگي و تبليغ سازمان در امور بانوان و توجيه کارشناسان امور بانوان در خصوص محورها و موضوعات مورد نظر سازمان در طرح هاي پيشنهادي سال 88 با حضور رييس سازمان تبليغات اسلامي برگزار شد

سومين نشست تخصصي کارشناسان امور بانوان ادارات کل تبليغات اسلامي استان ها به منظور تبيين طرح توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، اعلام سياست‌هاي معاونت امور فرهنگي و تبليغ سازمان در امور بانوان و توجيه کارشناسان امور بانوان در خصوص محورها و موضوعات مورد نظر سازمان در طرح هاي پيشنهادي سال 88 با حضور رييس سازمان تبليغات اسلامي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي، سرپرست اداره کل امور فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي در آغاز اين نشست در سخناني گفت: در مورد امور بانوان در سازمان تبليغات تلاش‌هاي خوبي صورت گرفته و اين سازمان با طرح هايي همچون طرح توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، حمايت از زنان نخبه استان ها،اوقات فراغت و برگزاري گفتمان هاي ديني در مورد مسائل مربوط به بانوان همواره اهتمام ويژه‌اي  داشته است.

حجت الاسلام سيد اسماعيل ‌حسيني با تاکيد بر اين که از بانوان نبايد در امور غير تخصصي استفاده شود، گفت: ما مي توانيم با سازماندهي زنان نخبه و فرهيخته هر استان که تعداد آنها هم کم نيست، يک شبکه تبليغي فعال در کشور ايجاد کنيم.

وي تصريح کرد: در هر استان فرصت‌ها و ظرفيت هاي فرهنگي زيادي براي بانوان وجود دارد که بايد نهايت استفاده از آنها را ببريم. در مورد تهديدهاي فرهنگي بانوان در هر استان نيز بايد همه تلاش خود را براي رفع آنها به کار بگيريم.

حسيني افزود: هدف اصلي ما رصد فرهنگي استان ها در حوزه ماموريت‌هاي خود و اولويت بندي نيازهاي فرهنگي آنهاست.

سرپرست اداره کل امور فرهنگي سازمان ادامه داد: هدف ما از برگزاري اين نشست شنيدن پيشنهادها، راهکارها و مشکلات امور بانوان در استان‌ها و رسيدن به يک نتيجه مطلوب است.

دکتر خاموشي: نگاه سازمان تبليغات اسلامي به ساختار فرهنگي، برنامه‌اي است نه صنفي

در ادامه اين نشست نيز رييس سازمان تبليغات اسلامي در سخناني گفت: ما به ساختار کشور و اشخاص فعال در حوزه فرهنگ ديني نگاه صنفي نمي کنيم بلکه نگاه ما به آنها يک نگاه برنامه‌اي است.

دکتر سيد مهدي خاموشي با بيان اين که 70 درصد کارمندان مؤسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان را زنان تشکيل مي دهند، افزود: توقع ما اين است که بانوان در همه زمينه‌ها ايفاي نقش کنند.

وي با تاکيد بر اين که به اختصاص دادن سهميه‌اي خاص براي زنان اعتقادي نداريم، اظهار داشت: زنان جامعه بايد خودشان با در دست گرفتن کارهاي مهم وارد عرصه‌هاي مختلف شوند همان طور که بانوان در قبولي کنکور با تلاش خودشان از مردها پيشي گرفته اند.

حجت الاسلام والمسلمين خاموشي تصريح کرد: از ادامه تحصيل کارمندان سازمان چه برادران و چه خواهران در حوزه تبليغي و فرهنگي به طور جدي حمايت مي کنيم.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاکيد بر اين که بايد بفهميم اندامواره هويت فرهنگي ما از کجا آسيب خورده، تصريح کرد: بايد به صورت همه‌گير تبليغ کنيم و و برنامه ارائه دهيم. در واقع برنامه ريزي ما بايد به گونه‌اي باشد که به توسعه فرهنگي منجر شود.

خاموشي با اشاره به اجراي طرح توسعه فرهنگ و عفاف، گفت: اين طرح اختصاصي نيست و در اجراي آن هم برادران و هم خواهران نقش دارند.

رئيس گروه پژوهش امور دختران و زنان سازمان ملي جوانان:

حضور زنان نخبه در جامعه بايد پررنگ‌تر شود

سومين نشست تخصصي کارشناسان امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي با حضور رئيس گروه پژوهش امور دختران و زنان سازمان ملي جوانان ادامه پيدا کرد.

فروغ نيلچي‌زاده با بيان اين که بخش قابل توجهي از جمعيت زنان کشور دين‌مدار هستند، افزود: بايد در اين مورد برنامه‌ريزي خوبي انجام دهيم تا اين دين‌مداري‌ها به بيراهه کشيده نشود.

وي با تاکيد بر اين که بايد زنان توانمند و نخبه هر استان را شناسايي کنيم، تصريح کرد: بايد براي تمام زنان نخبه کشور به صورت تخصصي برنامه‌ريزي و حضور آنها را در جامعه پررنگ‌تر کنيم.

رئيس گروه پژوهش امور دختران و زنان سازمان ملي جوانان اظهار داشت: فصل‌الخطاب ما زنان، راي مراجع عظام تقليد است.


توجه ويژه سازمان تبليغات اسلامي به امور بانوان در سال 88

معاون امورفرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي نيز با حضور در اين نشست تخصصي در سخناني گفت:با برنامه‌ريزي هاي انجام شده سازمان در سال 88 توجه ويژه‌اي به امور بانوان خواهد داشت.

حجت الاسلام حسين روحاني‌نژاد با بيان اين که رسيدگي به امور فرهنگي مربوط به بانوان به طور جدي در دستور کار ما قرار دارد، افزود: قطعاً فعاليت‌هاي بانوان در حوزه فرهنگ ديني مي‌تواند بسيار موثر واقع شود.

وي با اشاره به لزوم حمايت سازمان از زنان نخبه هر استان ادامه داد: بهتر است به جاي زنان نخبه که در آن واژه نخبه واژه‌اي عام محسوب مي‌شود، از عبارت زنان فعال در عرصه فرهنگ ديني استفاده کنيم.

روحاني نژاد با تاکيد بر اين که بايد در مورد فعاليت هاي بانوان در حوزه دين يک آيين نامه مناسب تهيه و تنظيم کنيم،اظهار داشت: طرح توسعه فرهنگ عفاف و حجاب که در 10 استان کشور اجرا مي شود از طرح‌هاي خوبي است که مي‌تواند تاثير بسيار خوبي در امور فرهنگي مربوط به بانوان داشته باشد.

سومين نشست تخصصي کارشناسان امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي با تقدير ويژه از کارشناسان نمونه استان‌هاي کرمانشاه، بوشهر و مازندران پايان يافت.

برپايي نمايشگاه فعاليت‌هاي فرهنگي کارشناسان امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي

در حاشيه سومين نشست تخصصي کارشناسان امور بانوان ادارات کل تبليغات اسلامي استان‌ها نمايشگاهي از فعاليت‌هاي فرهنگي کارشناسان امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي برپا شد.

عفت طاهري سرپرست گروه برنامه‌ريزي امور بانوان معاونت امور فرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي در مورد اين نمايشگاه گفت: اين نمايشگاه دستاوردهاي کارشناسان امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي را از سال 84 تا سال 87 نشان مي‌دهد و شامل گزارش عملکردها، طرح‌ها، نرم افزارها، کتاب‌ها، پايان‌نامه‌ها، مقالات و... است.

وي ادامه داد: اين نمايشگاه براي نخستين‌بار به همت گروه برنامه ريزي امور بانوان برپا شده است.

گفتني است، دکتر سيد مهدي خاموشي رييس سازمان تبليغات اسلامي و حجت الاسلام حسين روحاني‌نژاد معاون امور فرهنگي و تبليغ سازمان از نمايشگاه بازديد کردند.

اشتراک گذاری:
نظرات
اطلاعات تماس

مرکز قم: بلوار غدیر ، کوچه 10 ، پلاک 5
 تلفـن:  58-32603357 (025)
 فکس:  32602879 (025)
دفتر تهران: بلوار کشاورز ، خ نادری ، ک حجت دوست ، پ 56
 تلفـن:  88983944 (021)
 فکس:  88983944 (021)
دسترسی سریع

سامانه آموزش مجازی
کتابخانه
بانک محتوای علمی
کتابخانه دیجیتال
فصلنامه مطالعات جنسیت و خانواده
شبکه های اجتماعی

ایتا بله آپارات