پيام زن ماهنامه اي ويژه مسائل زنان و خانواده است که در حوزه دين، فرهنگ و جامعه اسلامي از سوي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم براي عموم منتشر مي شود.
در بخش سياسي اجتماعي اين شماره مي خوانيد: «نگاهي به نقش زنان در تاريخ اسلام»، «فعاليت اقتصادي زنان و تبلور آن در سال جهاد اقتصادي»، «روشنان آفتاب (بصيرت مداري با تکيه بر رهنمودهاي مقام معظم رهبري»، «خبر»، «هرم حرم (زمينه دستاورد هاي قيام ۱۷ شهريور»، «پيامدهاي فرهنگي اجتماعي پديده بد حجابي» و «نيم نگاهي به ضوابط پوشش در دانشگاه هاي جهان(مؤسسه بين المللي فناوري سيريندهورن تايلند)».
در اين بخش در موضوع پيامدهاي فرهنگي ـ اجتماعي پديده بد حجابي مي خوانيد: «وضعيت نا بهنجار برخي از زنان و دختران امروز، به گونه اي است که فاصله کمي با بي حجابي دارد و حتي مي توان آن را نوعي (کشف حجاب نوين) ناميد که در روايت مربوط به علائم آخر الزمان از آن به (کاسيات عاريات يا کاشفات عاريات) تعبير شده است. امروزه بر هيچ خردمندي پوشيده نيست که جبهه کفر و استکبار در نظر دارد بار ديگر از تجربه تاريخي و تلخ اندلس بر ممالک اسلامي، به خصوص جمهوري اسلامي ايران استفاده کند آن هم با بهره گيري از فن آوري ها، تکنيک هاي نو و دستگاههاي پيش رفته و پيچيده تبليغاتي. بي گمان برنامه هاي آنان، از بين بردن حجاب اسلامي و جايگزين ساختن مدها و ا لگوهاي غربيست. يکي از نظريه پردازان غربي به صراحت مي گويد: (براي به شکست کشاندن انقلاب و حکومت اسلامي در ايران، بايد از کوتاه کردن مانتوها شروع کنيم.) مع الاسف در سال هاي اخير، به جاي آن که به موازات رشد و گسترش اين پديده، برنامه ريزي ها و اقدامات علمي و هماهنگ متوليان و دستگاه هاي فرهنگي صورت بگيرد، سکوت، بي برنامگي و انفعال بسياري از آنان را شاهد بوده ايم.»
«معيارهاي گزينش همسر از منظر قرآن»، «امير گل ها (نگاهي نو به زندگي و شخصيت امير مؤمنان عليه السلام)» و «ما در چشم ديگران» را در بخش فرهنگ و انديشه ميخوانيد.
بخش هنر و ادب شامل: «درنگي براي ياد»، «حقله وصل»، «شعر، عطر زندگي» و «داستان طنز معاصر عرب: جانشين» مي شود.
«روش هاي تعليم و تربيت»، «عوامل تحکيم در آموزههاي ديني» و «عفت در گفتار» مطالب بخش خانواده و تربيت را تشکيل مي دهد.
«فنگ شويي»، «ظروف يکبار مصرف گياهي»، «ارتباط ورزش و کم کردن ريسک سرطان رحم»، «رب گوجه فرنگي» و «سرخي هراسي» را در بخش خانه و خانه داري مي خوانيد.
و در پايان نيز اين مطالب در بخش دختران بهار آمده است: «مي تواني فرکانس مرا تنظيم کني؟ خراب خرابم»، «مشاوره»، «شريک زندگي»، «اي شانه هاي تو»، «داستان: گواه» و «از البرز تا گيم نازيوم».
دويست و سي چهارمين شماره ماهنامه پيام زن به صاحب امتيازي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم و مدير مسؤولي احمد زادهوش در ۱۰۰ صفحه با قيمت ۷۵۰ تومان منتشر شده است./ح