پيام زن ماهنامه اي ويژه مسائل زنان و خانواده است که با تلاش دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، با موضوع دين، فرهنگ و جامعه اسلامي براي عموم منتشر مي شود.
سياسي اجتماعي، فرهنگ و انديشه، هنر و ادب، خانواده و تربيت، خانه و خانه داري و دختران بهار عنوان بخش هاي اين شماره است.
در قسمت سياسي اجتماعي مي خوانيم: «بانوان فلسطين،ماجراي مقاومت و مظلوميت(قسمت سوم)»، «نيم نگاهي به ضوابط پوشش در دانشگاه هاي جهان/دانشکده آلورنيا آمريکا»، «خبر»، «زن جايگاه والايي در آفرينش دارد»، «فشار هاي رواني و روش هاي پيش گيري».
در بخشي از قسمت سياسي اجتماعي آمده است: «مدير گروه فيلم و سريال شبکه قرآن اعلام کرد فيلمي با عنوان "بانوي سپيده دم" از زندگي بانوي مجتهده جهان اسلام توليد مي شود.
حاجيه مجتهده امين يکي از بزرگ ترين زنان تاريخ معاصر است که فاضل، فقيه، محدث، شاعر، حکيم، مفسر و قرآن پژوه بوده است.
وي صاحب آثار گرانقدري به فارسي و عربي است مانند تفسير قرآن مجيد به نام مخزن العرفان در 15 جلد و نفحات الرحمانيه به سير و سلوک در روش اوليا و طريق سير سعدا، معاد يا آخرين سير بشر، روش خوشبختي، اربعين هاشميه، مخزن اللئالي، جامع الشتات و...».
بخش فرهنگ و انديشه شامل «ازدواج و چالش هاي فرارو»، «بر بام سياه کوفه»، «هم نام گل هاي بهاري (قسمت هفتم)»، «شکوه شکيبايي، مروري بر زندگي آسيه همسر فرعون» و «ماهيت و اهداف فمينيسم» مي شود.
«بچه ها و بزرگ ترها»، «گفت و گو در نيم روزي آتشين»، «يک باغچه لاله» و «اصول و جلوه هاي زيبايي شناسي در قرآن کريم (قسمت يازدهم)» زير فصل هاي هنر و ادب را تشکيل داده اند.
خانواده و تربيت در بر گيرنده «هر دو لباس همند»، «رضايت از زندگي (قسمت پنجم)»، «پرورش تيزهوشان» و «نياز کودک به محبت» است.
در بخشي از نشريه با موضوع رضايت از زندگي مي خوانيم: «گاهي انسان، تصور مي کند بد بودن وضع زندگي به خاطر پشت کردن خدا به انسان بوده، نشانه نگون بختي است. بررسي زندگي افرادي هم چون پيامبر خدا صلي الله عليه و آله و سلم و ديگر اولياي دين، اين تصور باطل را مي زدايد، چون انسان مي بيند کساني هم که برترين انسان ها بوده اند، از زندگي هاي معمولي و بلکه سخت، برخوردار بوده اند و بدين سان، آرام مي گيرد و از آن احساس ناخوشايند و آن تصور نادرست، دور مي گردد.»
و در توضيح قناعت آمده است: «قناعت يعني راضي بودن به آن چه هست. کسي مي تواند قانع باشد که به آن چه موجود است راضي باشد و هنگامي انسان از چيزي راضي مي شود که آن را کافي بداند. مقايسه صعودي، احساس ناکافي بودن را به هم راه مي آورد؛ چون موجب ناچيز شماري داشته ها مي گردد.»
در بخش خانه و خانه داري اين مجله به «مديريت زمان از طريق هدف ها و خواسته ها»، «نکاتي در مورد کباب کردن»، «در پرستاري از نوزادتان حرفه اي باشيد»، «فوايد تخم مرغ»، «ويتامين هاي مورد نياز را مصرف کنيد» و «آن چه لازم است درباره ارتباط تغذيه و ديابت بدانيم» پرداخته شده است.
دختران بهار آخرين قسمت نشريه است که شامل «سادگان بي نقاب، نقاب داران زيرک»، «گوشه اي از دم اهورايي تو»، «آن کلمه لعنتي»، «لالا، گل گندم»، «نماز و نيايش»، «حرفي ار جنس زمان» و «مشاوره» است.
ماهنامه فرهنگي اجتماعي سياسي و هنري پيام زن به صاحب امتيازي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم و مدير مسئولي احمد زادهوش در آبان 1389 در 100 صفحه و با قيمت 500 تومان منتشر شده است.