جستجو فارسی / English

تاثير مادران بر تربيت کودکان

تاریخ انتشار: 1389/09/11     
کتاب «تاثير مادران بر تربيت کودکان» به قلم شيرين طاعتي، نويسنده حوزه خانواده، نگاشته شد. اين اثر به زودي از سوي نشر مديريت بر ويترين کتابفروشي‌ها مي‌نشيند.
طاعتي، نويسنده کتاب، اظهار داشت: تربيت کودکان مانند بسيار از فعاليت‌هاي ديگر افراد داراي اهداف بلند مدت و کوتاه مدتي است که بار اصلي آن در خانواده‌ها به دوش مادران قرار دارد.

وي ادامه داد: اگرچه در محيط خانواده، پدر نيز در تربيت کودکان نقش موثري ايفا مي‌کنند، اما به دليل اين که مادران رابطه بيشتري در طول روز با کودکان خود دارند، در اين ميان نيز نقش مهمتري ايفا مي‌کنند.

طاعتي با بيان اين که در اين کتاب تربيت اسلامي يکي از مهمترين مباحث اثر به شمار مي‌آيد، اظهار داشت: در يک جامعه اسلامي تربيت فرزندان بايد با تکيه بر اصول ديني و اسلامي استوار باشد تا با کمترين و کوچکترين خطاهاي موجود همراه شود.

وي تصريح کرد: در دين مقدس اسلام، والاترين هدف نظام تربيتي تنها نزديکي جستن به خداست و در اين نظام تربيتي سعي مي‌شود که امکانات رسيدن به اين هدف فراهم شود و فرد طوري تربيت شود که تمام تلاش و کوشش او براي رسيدن به خدا و رضايت او باشد.

طاعتي با ارايه توضيحاتي درباره اين مبحث کتاب، عنوان کرد:‌ در نظام تربيتي اسلام در بدو تولد، اگرچه انسان از نظر ساختمان جسماني و ظاهري انسان است، ولي به لحاظ معنوي و روحي هنوز انسان نيست. انسان زماني از نظر شخصيت دروني انسان خواهد بود که بذر ارزش هاي انساني رادر وجودش رشد دهد.

وي همچنين از تربيت گفتاري به عنوان ديگر مبحث کتاب نام برد و افزود: در اين بخش نيز از مادر به عنوان الگوي کودک و نوجوان نام برده و بر لزوم اجراي اصول اخلاقي از سوي مادر تاکيد شده است.

طاعتي خاطرنشان کرد: اين کتاب با تکيه بر آيات و احاديث ديني نگارش شده و دربردارنده مباحث عميق رفتاري و تربيتي است.

به گفته وي، کتاب «تاثير مادران بر تربيت کودکان» به زودي از سوي نشر مدير منتشر خواهد شد.
اشتراک گذاری:
نظرات
اطلاعات تماس

مرکز قم: بلوار غدیر ، کوچه 10 ، پلاک 5
 تلفـن:  58-32603357 (025)
 فکس:  32602879 (025)
دفتر تهران: بلوار کشاورز ، خ نادری ، ک حجت دوست ، پ 56
 تلفـن:  88983944 (021)
 فکس:  88983944 (021)
دسترسی سریع

فروشگاه اینترنتی
سامانه آموزش مجازی
کتابخانه
بانک محتوای علمی
کتابخانه دیجیتال
فصلنامه مطالعات جنسیت‌وخانواده
شبکه های اجتماعی

ایتا بله آپارات