شماره 38 نشريه حورا به همت دفتر مطالعات و تحقيقات زنان منتشر شد.
به گزارش روابط عمومي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان محور کلي اين شماره از نشريه با موضوع «جنسيت و سياستگذاري» است.
در بخش نگاه ويژه به سابقة يکسده برنامهريزي جنسيتي در نهادهاي قانونگذاري ايران، ديدگاههاي متفاوت در زمينه سياستگذاري جنسيتي و تطبيق آن با توسعة کشور اشاره و در ادامه به بررسي آسيبهاي اين عرصه همچون فقدان نظريههاي مبنايي در زمينة سياستگذاري؛ ضعف مطالعات محيطشناسانه و آيندهنگر؛ فقدان الگوها و شاخصهاي بومي؛ برداشت تقليلگرايانه و غير واقعي از دين؛ فقدان الگوي مديريت مطالبات عمومي و در نهايت، ارائة راهکار آيندهنگرانه جهت تدوين الگوي مطلوب سياستگذاري و برنامهريزي جنسيتي پرداخته شده است.
در اين شماره گفتگوهايي با دکتر ابراهيم شفيعي سروستاني با موضوع «نظام اسلامي و مسئله حجاب»، دکتر محمدتقي کرمي با موضوع «سياستگذاري جنسيتي ناظر به مسائل خانواده» و دکتر کيومرث اشتريان با موضوع «مسئلهشناسي و سياستگذاري عمومي» انجام شده است.
همچنين «ماهيت قواميت شوهر»، «اخلاقگرايي فمينيستي» و «فروپاشي خانواده» از مقالات منتشر شده در اين شمارهاند.
در اين شماره گزارشي از دستاوردهاي اجلاس وزراي زن سازمان کشورهاي اسلامي؛ نشست نقد و بررسي تبيلغ سنتي زنان؛ خانواده و رسانه ملي و جايگاه زنان در قانون اساسي آمده است. بخش ديگري از نشريه به گزارش کتاب «واي واي اروپا، آمريکا» و معرفي دو کتاب با عناوين «بررسي مباني فلسفي، اخلاقي، کلامي آثار علمي فمينيسم» و «مقابله با خشونت خانگي عليه زنان» اختصاص يافته است.