يكي از مؤلفان كتاب «فرهنگ اختصاصي واژگان مطالعات زنان» گفت: هدف از تاليف اين كتاب آن بود كه دانشجويان مطالعات زنان يك واژهنامه مستقل داشته باشند.
زهرا عابدي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در اصفهان، اظهار كرد: رشته مطالعات زنان يك حوزه بين رشتهيي است، يعني با رشتههاي روانشناسي، جامعهشناسي و حقوق به طور مستقيم در ارتباط است.
او افزود: به دليل بين رشتهيي بودن حوزه مطالعات زنان، دانشجويان اين رشته، تاكنون براي استفاده از كتابهاي انگليسي، مجبور به استفاده از چند ديكشنري و در نتيجه از بين رفتن زمان زيادي از وقتشان بودند.
عابدي با اشاره به اينكه دانشجويان رشته مطالعات زنان ديگر مجبور به استفاده از چند فرهنگ لغت نيستند، بيان كرد: دانشجويان اين رشته با تاليف اين كتاب، ديكشنري مستقلي از واژههاي اختصاصي و كاربردي رشته خود خواهند داشت.
او خاطرنشان كرد: استادان رشته مطالعات زنان در دانشگاه اصفهان، پيشنهاد تاليف اين كتاب را به من و نازيلا قدسيه دادند و با همكاري يكديگر دست به تاليف چنين فرهنگ لغتي زديم.
مؤلف كتاب «فرهنگ اختصاصي واژگان مطالعات زنان» اضافه كرد: این كتاب تنها مخصوص رشته مطالعات زنان نيست، بلكه دانشجويان رشتههاي حقوق، روانشناسي و جامعهشناسي نيز ميتوانند در دروس اختصاصي خود از آن استفاده كنند.
او ادامه داد: اين ديكشنري شامل دو قسمت فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و دو بخش واژگان اختصاصي و واژگان كاربردي است.
عابدي اظهار كرد: اين كتاب محصول يك سال و نيم كار و تحقيق مداوم من و نازيلا قدسيه بر روي مقالهها، مجلهها و اصلاح و تاييد استادان رشته مطالعات زنان است.
او افزود: در نظر داشتيم تا براي طرح روي جلد كتاب از تصوير يك خانم استفاده كنيم، اما متاسفانه موافقت نكردند. همچنين از ما خواسته شد تا برخي از واژهها كه حساسيتهايي بر روي آنها وجود دارد، مانند واژه فمينيسم، در قسمتي از كتاب با عنوان توضيحات به طور كامل شرح داده شوند.