جستجو فارسی / English

ديدارجمعي از خواهران بسيج اصناف تهران از مرکز تحقيقات زن وخانواده

تاریخ انتشار: 1392/02/16     
ديدارجمعي از خواهران بسيج اصناف تهران از مرکز تحقيقات زن وخانواده
به گزارش روابط عمومي مرکز تحقيقات زن و خانواده؛ جمعي ازخواهران بسيج اصناف تهران از مرکز تحقيقات زن و خانواده ديدار کردند.

به گزارش روابط عمومي مرکز تحقيقات زن و خانواده؛ جمعي ازخواهران بسيج اصناف تهران از مرکز تحقيقات زن و خانواده ديدار کردند.
در اين ديدارحجت الاسلام والمسلمين زيبائي نژاد رئيس مرکز تحقيقات زن و خانواده؛ ضمن تبريک ايام ولادت حضرت زهرا سلام الله و تبيين ديدگاه‌ها وفعاليت‌هاي مرکز در حوزه مطالعات زنان و خانواده افزود: بسياري از ما فکر مي‌کنيم منظور از کوثر در قرآن حضرت زهرا سلام الله است، در حالي که برخي از روايات کوثر را به اميرالمومنين عليه السلام و برخي ديگر برفرزندان و نسل آن حضرت تطبيق داده‌اند در واقع  حضرت زهراسلام الله سرچشمه کوثر هستند.

کاهش رشد جمعيت در ايران از مشکلات اساسي کشور مي‌باشد.

وي در ادامه اظهار داشت: موضوع مورد نظر ما نيز مربوط به نسل، فرزندآوري ‌و تحول در خانواده مي‌باشد در کشور ما پنجاه سال است که خانواده درحال دگرگوني ست، کاهش آمارهاي رشد جمعيت در ايران از مشکلات اساسي کشور مي‌باشد، در 30 سال گذشته سريعترين روند کاهش رشد جمعيت در دنيا مربوط به ايران بوده است که تداوم اين روند عوارضي مانند تجرد زيستي، پيرشدن جمعيت،بحران سالمندي  را به‌همراه خواهد داشت.

کاهش رشد جمعيت ريشه در تحولات فرهنگي دارد.

رئيس مرکز تحقيقات زن و خانواده؛ يکي از مهم ترين عوامل کاهش رشد جمعيت تحولات فرهنگي  دانست و افزود: انتخاب سبک زندگي مادي ، تغيير الگوها و فردگرائي، همه اين موارد نشات گرفته از تحولات فرهنگي است.

لزوم وجود نهادهايي رصدکننده در تحولات اجتماعي

حجت الاسلام والمسلمين زيبائي نژاد گفت: گاهي درجوامع تحولاتي اتفاق مي افتد که مردم نسبت به آن‌ها بي تفاوت هستند. اين تحولات  را بايد رصد کرد، بايد نهادهايي باشند که ديده باني کنند و نگراني‌ها را به جامعه علمي و مردم اطلاع بدهند.
وي در ادامه افزود: در جهان جديدي که مسائل پيچيده و درهم تنيده شده، مسئله مادري و فرزندآوري ، همسري و حضور اجتماعي زن و بررسي مشکلات اعتقادي و اجتماعي آن نياز به مطالعه دارد. آيا به رابطه اشتغال و تحصيل در رشد طلاق و عوارض اين پديده انديشيده‌ايم؟ آيا به اصلاح نظام آموزشي درخدمت خانواده فکر کرده‌ايم؟ آيا تاثيرشروط ضمن عقد در تحولات خانواده بررسي شده است؟ اين‌ها مسائلي است که بايد نهادهاي رصد کننده  آن را مورد مطالعه و بررسي قرار بدهند. درغيراين ‌صورت بسياري از قوانين مصوب نيز نفعي به خانواده وجامعه نرسانده ومشکلات رفع نخواهند شد.

رئيس مرکز تحقيقات زن و خانواده در پايان اين ديدار به سوالات مطرح شده پاسخ داد.
 

اشتراک گذاری:
نظرات
اطلاعات تماس

مرکز قم: بلوار غدیر ، کوچه 10 ، پلاک 5
 تلفـن:  58-32603357 (025)
 فکس:  32602879 (025)
دفتر تهران: بلوار کشاورز ، خ نادری ، ک حجت دوست ، پ 56
 تلفـن:  88983944 (021)
 فکس:  88983944 (021)
دسترسی سریع

سامانه آموزش مجازی
کتابخانه
بانک محتوای علمی
کتابخانه دیجیتال
فصلنامه مطالعات جنسیت و خانواده
شبکه های اجتماعی

ایتا بله آپارات