دکتر محمود گلزاری مشاور وزیر ارشاد در امور جوانان و خانواده:
یازده و نیم میلیون جوان مجرد در سن ازدواج در کشور وجود دارد که باید برای آنان برنامه ریزی کرد
دکتر محمود گلزاری مشاور وزیر ارشاد اسلامی در حوزه خانواده و جوانان در آئین افتتاحیه دوره آموزشی گام نخست بر تأثیر نظام توحیدی در تبیین دیدگاهها تأکید کردند و مهمترین کارِ نظام الحادی را تقدس زدایی از خانواده دانستند؛ ایشان بیان داشتند چون در دین، خانواده یکی از مقدسترین نظامهاست و پا به پای دین مورد حمله قرار می گیرد می توان این را از مهم ترین بحران ها در ایران برشمرد.
دکتر محمود گلزاری با بیان اینکه مهمترین و پرآسیبترین کاری که تمدن الحادی جدید دارد انجام میدهد، تقدسزدایی است، گفت: این تمدن جدید از همه چیز تقدسزدایی میکند تا انسان را به پایینترین درجه ممکن برساند. وی گفت: یکی از مهمترین امتیازات یا تفاوتهای بین نظام توحیدی و نظام مادیگرایی، نظامی که مبتنی بر دیدگاههای اومانیستی و انسان محوری می باشد، این است که در نظام توحیدی که همه چیز را از خدا میدانیم و به سوی خدا بر میگردیم، در آن مسئله عمده ما توجه دادن به امر مقدس است.
وی با بیان این که امر مقدس خصوصیتی است که نظامهای الهی و توحیدی به آن توجه میکنند، افزود: ما در یک زندگی و جهان بی هدف نامربوط و این که اشیا و زمانها و مکانها همه با همدیگر یک نسبت واحدی داشته باشند به سر نمیبریم بلکه در نظام توحیدی به نسبت تقرب به خداوند و این که انسان هرچه رنگ الهی بگیرد ازرشش بهتر است، اهمیتها، ارزشها و تعالیها در ارتباط با خدا مطرح میشود.
گلزاری بیان کرد: در نظام مادی بهویژه بعد از پیدایش علوم جدید چون مبتنی بر آزمایش و تجربه است، و همچنین مبانی فلسفی آنها بر مسئله قطع ارتباط با خداست، چنین دیدگاهی وجود ندارد این در حالی است که در نظام توحیدی هر چیزی که به تدریج و مرحله به مرحله رشد و نمو پیدا میکند تا به تمامیت خود نائل شود همگی در دست خداوند است که در نظام مادی این ارتباطات قطع میشود.
مشاور وزیر ارشاد تأکید کرد: در کشور ما دانشجویان روانشناسی و به خصوص اساتید این رشته، مهمترین کاری که باید انجام دهند این است که باید ابهامات، بن بستها و نارساییهای این علوم جدید در تبیین مسائل پیدا کنند و بعد ببیند حذف خداوند باعث این بن بستها میشود.
وی گفت: در نظام توحیدی اشیاء، انسانها، زمانها و مکانها از ارزش واحدی برخوردار نیستند به عنوان مثال شب جمعه با شب چهارشنبه یکسان نیست و یا مکه با ریاض متفاوت است زیرا در این دیدگاه رنگ تقدس به برخی از زمانها، مکانها، انسانها و موجودات زنده میزنند.
دکتر گلزاری ادامه داد: در این نظام وقتی که با امر مقدس مواجه میشویم در حقیقت با حریم و حرمت روبه رو هستیم مثلاً در مسجد که مقدس است نمیتوانیم یکسری کارهای عادی انجام دهیم و حرام و حرمت و حریم در اینجاست که باید توقف کنیم در حالی که این داستان در نظام مادی بعد از علوم جدید برداشته شده است.
مشاور وزیر ارشاد ادامه داد: این تمدن جدید از همه چیز تقدسزدایی میکند تا انسان به لجن بدبویی تنزل پیدا کند که قبل از دمیدن روح خدا در او بوده است.
وی با یادآوری اینکه نظریه های تکاملی و روانشناسی نظام مادی آن است که مرز بین مقدس و نامقدس از بین برود، گفت: حملههایی که به نظام توحیدی و دین بهعنوان مثال ایجاد گروهکهای خشن تروریستی و یا کاریکاتورهای وهنآمیز و غیره در نظام مادی صورت میگیرد همگی به مسئله تقدسزدایی در این نظام بازمیگردد.
استاد گلزاری، یکی از عرصههای مهم مبارزه با توحید و دین در عرصه اجتهاد را تقدسزدایی از خانواده دانست و گفت: خانواده در نظام توحیدی یک امر مقدس است لذا مهمترین تلاش دیدگاههای غیرتوحیدی و اردوگاه ضدخدا و دین، تقدسزدایی از این عرصه نیز هست.
مشاور وزیر ارشاد با بیان اینکه نظام مادی برای تقدسزدایی خانواده چند کار کرده است، گفت: یکی اینکه در کتابهای درسی روانشناسی و جامعهشناختی انواع خانوادهها را نام می برد در حالی که خانواده یک نوع بیشتر نیست؛ کار دوم این است که این خانواده دارای زن و مرد که قدمتی از ابتدای خلقت انسان دارد به عنوان یک نهاد رو به زوال نشان میدهد و همچنین در دیدگاههای جامعه شناسی تئوری زبان خانواده مطرح میشود که اینها مسئله زوال خانواده سنتی است و علاوه بر اینها مسائل مربوط به تجرد است تا جوانان تشویق شوند که ازدواج را عقب بیندازند و همگی اینها جزو توطئههای علمی و عملی در امر تقدسزدایی از خانواده است.
وی بیان کرد: در این نظام تلاش میشود که کل داستان ازدواج را در ارضای غریزه جنسی خلاصه کنند لذا پس چرا اصلاً ازدواجی در کار باشد بنابراین تمام تلاشها در این است که این خانواده از طرف اردوگاه استکباری ضد توحیدی به شدت حمله شود و به همان اندازه که به دین در حالتهای مختلف حمله میشود با مظاهر دینی مثل روحانیت، مکانهای مقدس و کتابهای آسمانی و غیره با خانواده نیز پا به پای دین حمله میشود.
گلزار در ادامه با بیان اینکه در ایران با بحرانهای خانواده در زمینههای مختلف روبهرو هستیم، افزود: یکی از مهمترین بحرانهای خانواده که باید در عرصه دانشگاهی به فکر باشیم همین تقدسزدایی از خانواده است؛ اساتید و جامعه شناسان و رواشناسان باید دقت کند اینکه در کتابهای روانشناسی و جامعهشناسی ترجمه شده به دانشجویان انواع خانواده را آموزش میدهند این یک توطئه تفکر مادیگرایی است.
وی از وجود بیش از 11 و نیم میلیون جوان مجرد به سن ازدواج در کشور یعنی زیر 35 سال خبر داد و گفت: علت عمده این مسئله در چند چیز است که بخشی مشکلات اشتغال و مسائل اقتصادی برای پسران و پیدا نکردن همسر مناسب برای دختران و همچنین مسئله فرار از مسئولیتها و مشکلات آداب و رسوم غلطی است که داریم و باید روی آن کار شود.