به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات زن و خانواده، هادی کریمی، مدیر اداره خدمات پژوهشی با بیان اینکه، کتابخانه مرکز از سال 1378 شروع به فعالیت کرده است، افزود: در ساختمان جدید امکان مراجعه مستقیم به قفسهها و منابع، برای اعضاء خانم و آقا وجود دارد.
هادی کریمی در ادامه افزود: فضای کتابخانه قبلی این مرکز، فاقد سالن مطالعه و مخزن کتاب مجزا بود و با تدبیر و همتی که این مرکز به کار بست در فضای جدید، سالن مطالعه و مخزن کتاب مجزا و همچنین امکان استفاده همزمان برای خواهران و برادران علاقه مند به حوزه زن و خانواده آماده شده است.
مدیر اداره خدمات پژوهشی مرکز تحقیقات زن و خانواده به سالن مطالعه این کتابخانه اشاره کرد و اظهار داشت: ظرفیت سالن مطالعه 25 نفر و استفاده از آن برای عموم اساتید حوزه و دانشگاه و طلاب و دانشجویان دارای شرایط عضویت در کتابخانه، آزاد میباشد.
وی متراژ مخزن کتابخانه را 120 متر عنوان کرد و گفت: این کتابخانه دارای 6100 عنوان کتاب فارسی و عربی، 500 عنوان کتاب لاتین، 25 هزار عنوان کتاب دیجیتال، 300 پایاننامه در حوزه زن و خانواده و همچنین آرشیو مجلات تخصصی میباشد.
کریمی افزود: این کتابخانه دارای 200 نفر عضو است که مخاطبین اصلی آن اساتید و دانشجویان و طلاب رشته مطالعات زن و خانواده میباشند.
وی در خصوص ساعت کاری این کتابخانه گفت: اعضای کتابخانه و علاقهمندان میتوانند از ساعت 7:30 صبح تا ساعت 14:00 از کتابخانه و سالن مطالعه استفاده کنند.
کریمی گفت: امیدواریم با گردآوری منابع متنوع و جدید در حوزه مطالعات زن و خانواده، بتوانیم به پژوهشگران این عرصه خدمات مناسبی ارائه نماییم.
گفتنی است ساختمان جدید کتابخانه مرکز تحقیقات زن و خانواده در بلوار جمهوری، میدان سپاه، به طرف ریل راه آهن، کنار کیوسک نگهبانی (ساختمان سابق معاونت فرهنگی حوزه خواهران) واقع است. همچنین علاقهمندان به عضویت در این کتابخانه میتوانند با مراجعه به سایت مرکز تحقیقات زن و خانواده به آدرس www.wrc.ir در این کتابخانه ثبت نام نمایند.